Větrušák 9/2003 UCHO

zveřejněno: 14.11.2003     rubrika: Větrušický zpravodaj
Výstava fotografií Větrušic:
Veliké díky patří panu Nouzovi za realizaci výstavy fotografií Větrušic !!!
Za půjčení fotografií na výstavu  děkujeme : pí. Frkové, p.Benešovi, pí.Damkové,  p.Chlumskému, pí.Kofroňové, pí.Kautské, pí.Máchové, pí.Martínkové, pí.Melíškové, pí.M.Nouzové,  p.V. Novákovi, pí.Plickové, pí.Pohlové, pí.Srbové, pí.Šmejkalové, pí.Šubrtové, pí.Trojanové, p.Ant. Veselému, p.Fr. Veselému, pí.Wernerové. 
Za velkou  pomoc děkujeme panu Sýkorovi a  Jirkovi Čáhovi.

Prodám jídelní soupravu.18 ks talířů,bílý porcelán zdobený zlatými kvítky. 300Kč.                K.Doležalová, Větrušice 109 (Palpost), tel.:220941326

Základní umělecká škola Klecany vyhlašuje výtvarnou soutěž na téma „MOJE NEJMILEJŠÍ HRAČKA“ 
Určeno pro:             děti od 4 let a dospělé autory od 18 do 99 let
Formát:             minimálně A4 - velký sešit
Technika:             Libovolná - kresba, malba, prostorový výrobek (pastelky, tužka, tempera, papírová koláž, keramika, textilní výrobek apod.)
Kategorie:             rozdělení podle věku
Označení práce: Každá práce musí být označena jménem, příjmením, věkem autora, bydlištěm a názvem práce.
Charakter práce: soutěžní práce je samostatná domácí práce bez pedagogického vedení, odráží samostatnost a schopnost autora vytvořit dílko, které bude pečlivě vypracované, dokončené a promyšlené do všech detailů. Pokud se bude jednat o plošné práce, porota bude oceňovat i zpracování pozadí obrázku.
Datum odevzdání: práce posílejte na adresu: ZUŠ Klecany, Klecany 375, PSČ 250 67 nebo odevzdávejte řed. Daně Snížkové nejpozději do 28.listopadu 2003
Vyhodnocení soutěž: Výsledková listina bude vyvěšena 10.12.2003 na informační tabuli v ZUŠ a na internetové stránce naší školy (http://zusik.go.to) . Vítězní autoři budou odměněni diplomem a malou odměnou. Soutěžní práce budou vystaveny v prostorách ZUŠ. Termín bude určen po skončení soutěže.

Omluva: Omlouvám se za nesprávné uvedení údajů u Máslovického muzea v minulém čísle Větrušáku. Správný údaj: Máslovické muzeum másla má otevřeno každou sobotu a neděli od 10 do 12 a od 13 do 16 hod. Ve všední den je nutné návštěvu domluvit předem.                                   

Eva Haflantová

 


logo Pražský spolek ochránců zvířat logo Klíček Kleceny logo Pravý Hradec TOPlist logo Mapová aplikace naší obce logo Klecansko Větrušicko