Větrušák 9/2003 Fotbal

zveřejněno: 14.11.2003     rubrika: Větrušický zpravodaj

21.9.  Záluží  Větrušice         3:1
Soupeř patří mezi lepší mužstva a drží se na prvním místě ve skupině. Obrana znovu nepokrývala protihráče a ti se dostali do vyložených šancích.

28.9.   Větrušice  Máslovice    1:3
Další zápas nepatřil mezi vydařené. Prohráli jsme díky zbytečným chybám a díky větší bojovnosti soupeře.

5.10.  Veleň  Větrušice           2:2
Zápas, o kterém jsme věděli, že nebude snadný, jsme neodehráli špatně. Bojovalo se a výsledek byl dobrý bod.

19.10.  Větrušice Mratín       5:3
Tento zápas patřil mezi ty vydařenější. Začali jsme dobře a v 30.minutě prvního poločasu jsme vedli 3:1,ale soupeř nás dotáhl a poločas skončil 3:3. Druhý poločas už byl v naší režii a dali jsme další dvě branky. V tomto zápase  se probudil náš útok. Vynikal především Ladislav Venta ml., který dal čtyři branky !

26.10.  Řež  Větrušice      5:1      
Bez komentáře :o(

2.11.  Větrušice - Hovorčovice       1:1      
Zápas byl opět plný nepřesných a špatných přihrávek  především na naší straně. Poločas skončil 0:0. Potom Pavel Vilím proměnil pokutový kop a 20 minut před konce, jsme dostali vyrovnávací gól.

Tímto zápasem jsme uzavřeli ne příliš vydařenou sezónu. V zimní přípravě se pokusíme více zabrat a vylepšit stávající 9.místo  v tabulce. Úkolem vedení mužstva je také podívat se po nových hráčích. I když všichni víme, že to nebude jednoduché. V roce 2004 nás čeká mnoho úkolů. Doufáme, že Větrušický fotbal si opět vybojuje lepší pozici v celkové soutěži.

 

 


logo Pražský spolek ochránců zvířat logo Klíček Kleceny logo Pravý Hradec TOPlist logo Mapová aplikace naší obce logo Klecansko Větrušicko